RAZGLEDNI STUP ZDRAVLJA I VESELJA                                                                      23.veljače 2020.-nedjelja

 

U poznatom turističko rekreaciskom centru Podčetrtak u istoimenoj općini iznad Termi Olimia na gori Rudnica (622m) napravljen je razgledni stup “Zdravlja i veselja”. Impozantna građevina visoka 37,25m (s antenom 40m) najviša je u ovom dijelu Europe. Sa samog vrha pogled puca na sve strane. Za lijepog vremena vidici se šire sve do Triglava.

Plan izleta: Polazak s terminala Zaprešić u 7,30 sati. Vozimo se preko Dobove i Bizeljskog sve do Podčetrtka gdje ćemo negdje stati i popiti jutarnju kavicu. Staza nije zahtjevna i hoda se do vrha cca 2 sata. Nakon pauze na vrhu spustit ćemo se u terme Olimia gdje postoji i mogućnost kupanja (2-3 sata).

Prehrana: Iz ruksaka ili posjet kojem restoranu, njih ima dosta, a cijene nisu visoke. Ukoliko se javi veći broj zainteresirani učesnika izleta postoji mogućnost da nam domaćini pripreme ručak u planinarskom domu (grah, gulaš ili slično).

Oprema: Standardna za ovo doba godine.

Prijevoz: Sve ovisi o broju prijavljenih (autobus).

Cijena izleta:   Na bazi 30 izletnika 70.00  KN

 Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa uvjetima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na .izletu te da ima plaćenu članarinu u planinarskom društvu (obavezno imati iskaznicu sa sobom), da pristupa izletu na vlastitu odgovornst i da će slušati upute vodiča.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili nekih drugih izvanrednih okolnosti vodič ima pravo promijeniti trasu puta,  u iznimnim slučajevima i otkazati izlet.

Molimo vas da se za odlazak na izlet odlučite do četvrtka koji prethodi  izletu i prijavite se vodiču i tako mu olakšate organizaciju izleta

Za info i prijave:Branko Kopinić 091/3355-930

 

.

.