Otočac

 

         O T O Č A C

      Ličko lešće,Marković rudine (1105m)

      29.09.2019. – nedjelja

 

S vrha se pružaju prekrasni  vidici na cijeli Velebit,Lipovo polje,Kosinjsku dolinu, Krasno,Kuterevo,Otočac i Gacko polje te Klek,Bjelolasicu,Ličku Plješevicu i dr.

POLAZAK: Zaprešić (terminal) u 6.30

Vozimo se do Ličkog Lešća gdje počinje naša hodnja.Staza nije zahtjevna,osim malog vršnog dijela u trajanju pola sata.Ukupno nam je za cijelu stazu potrebno oko 5 sati.

Po povratku možemo obići Majerovo i Tonković vrilo te ručati po izboru u pizzeriji Ruspante,hostelu Majsić ili u restoranu Ribič (pastrve) u Otočcu.

OPREMA: standardna prema vremenskim uvjetima

HRANA: iz ruksaka za stazu,nakon hodnje u ponuđenim objektima.

Molimo prijave za hranu pri upisu za izlet kako bi lakše organizirali ručak

PRIJEVOZ: autobus

CIJENA PRIJEVOZA: 100 KN (akontacija)

 Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa uvjetima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu te da ima plaćenu članarinu u planinarskom društvu (obavezno imati iskaznicu sa sobom), da pristupa izletu na vlastitu odgovornost i da će slušati upute vodiča.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili nekih drugih izvanrednih okolnosti vodič ima pravo promijeniti trasu puta, a u iznimnim slučajevima i otkazati izlet.

 

Molimo vas da se za odlazak na izlet odlučite do četvrtka koji prethodi  izletu i prijavite se vodiču i tako mu olakšate organizaciju izleta. 

Uplata izleta također do četvrtka 26.09.2019.

 

Info i prijave: Darko Matić 099/2660-929