Strahinjčica

  STRAHINJČICA (846m)

  09.06.2019.-nedjelja

 

Strahinjčica je planina u blizini  Krapine sa vrhom Sušec-846m.

Ovaj izlet namijenjen je planinarima koji idu u Bugarsku na Musalu kako bi se upoznali,družili i čuli još neke pojedinosti  o samoj organizaciji i planu.Izlet na Strahinjčicu je u neku ruku i trening.Naravno,izletu se mogu pridružiti i pozvani su svi ostali koji žele.

PLAN: polazak iz Zaprešića u 7.00 sati s terminala.Dolaskom u Krapinu pauza za kavu te početak hodnje cca 3-4 sata do pl.doma gdje će biti ručak (roštilj ili po dogovoru).

Nakon odlaska do vrha i ručka povratak prema Krapini cca 2,5 sata.

Uspon nije zahtjevan ali iziskuje kondicijsku spremu.

OPREMA: standardna prema vremenskim uvjetima

PRIJEVOZ: bus  (akontacija) 100 Kn u što je uključen ručak

Molimo sve prijavljene za Bugarsku da odvoje svoje vrijeme za ovaj izlet i odazovu se u što većem broju.

Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa uvjetima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu te da ima plaćenu članarinu u planinarskom društvu (obavezno imati iskaznicu sa sobom), da pristupa izletu na vlastitu odgovornst i da će slušati upute vodiča.

U slučaju loših vremenskih uvjeta ili nekih drugih izvanrednih okolnosti vodič ima pravo promijeniti trasu puta, a u iznimnim slučajevima i otkazati izlet.

 

Molimo vas da se za odlazak na izlet odlučite do četvrtka koji prethodi  izletu i prijavite se vodiču i tako mu olakšate organizaciju izleta

 

PRIJAVE: Branko Kopinić, 091/3355-930