HPD Susedgrad-pohod

Drage planinarke, pozivamo Vas na 7. Ženski planinarski pohod na Kamene Svate, u nedjelju 08.03.2020. Polazak je u 9.15h iz Gornjeg Vrapča (livada Dragulinec – PD Vrapče) od kuda se kreće prema planinarskom domu Glavica do kojeg nam treba 80 minuta laganog hoda. Na domu je planiran odmor od 30 minuta. Oko 11.00 h krećemo prema kući Kameni Svati do kojeg imamo 1,5 sat laganog hoda po pretežno ravnom terenu.
Staza nije zahtjevna te je ukupno planirano oko 3 h nezahtjevnog hoda. Sve planinarke koje su sprije
čene pridružiti nam se na ruti iz Gornjeg Vrapča mogu na Kamene Svate doći iz Jablanovca od kuda ima 45 minuta hoda.

Predviđeno vrijeme polaska za Jablanovec je oko 17:00h, te do samog Jablanovca imamo  40 minuta hoda.
Startnina u koju je uklju
čen bažulj i topli čaj na pl.domu Kameni Svati iznosi simboličnih 20kn
Autobus: linija 125
Črnomerec-GornjeVrapče (polazak iz Črnomerca u 8,30 sati – silazak na predzadnjoj stanici)

Oprema standardna planinarska u skladno vremenskoj prognozi. U slučaju lošeg vremena na vrijeme će biti objavljena kraća ruta.

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s uvjetima, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost. Vodiči izleta imaju pravo izmjene plana prema uvjetima na terenu,a izletnici su dužni istoga se pridržavati.

Sve zainteresirane planinarke molim da se jave Lidiji Milić na broj mobitela 091/3490-900 ili na sastanku društva četvrtkom u 19:30u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu.

 DOLAZAK MOLIMO NAJAVITI!

Hej-lop